Actueel / 15 november 2021

Cocktailgids hybride ondernemen

Cultuur+Ondernemen, Platform ACCT en Cornelis Serveert hebben samen het traject ‘Hybride ondernemen: ingrediënten voor jouw digitale toekomst’ ontwikkeld. Dit project werd mede ingegeven door de coronapandemie. We willen actief meedenken en helpen de acute nijpende situatie in de sector te verbeteren. Het traject werd samen met individuele makers en de beroepsverenigingen BNI, BNO en DuPho van juni tot oktober 2021 uitgevoerd.

Hybride werken geeft veel kansen, maar er zijn natuurlijk ook valkuilen. Acht artistieke makers uit verschillende disciplines werden uitgenodigd om die kansen en valkuilen te verkennen. De makers dachten samen met externe experts na over hoe digitalisering hun beroepspraktijk kan versterken. De gids 'Hybride Ondernemen' 211103-cocktailgids-hybride-ondernemen-cornelis-serveert-def.pdf biedt een kernachtig overzicht van de beste ingrediënten die werden genoemd. Hopelijk dient dit voor makers in de culturele en creatieve sector als geheugensteuntje en inspiratie voor mogelijk door te voeren ontwikkelingen.

Meer over dit project vind je op de projectpagina.

Contact

Voor meer informatie Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst kun je contact opnemen met secretaris Wim Kronemeijer via info@platformacct.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief